-
ΥΛΙΚΑ
-
3-4 κομμάτια κατεψυγμένο μπακαλιάρο πλακί3 κρεμμύδια κομμένα σε φέτεςαλάτι2 ντομάτες κομμένες σε φέτεςμισό ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένοκόκκινο πιπέρι1 λεμόνι1 ποτήρι ελαιόλαδο4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
Κόβουμε τις πατάτες σε φέτες και τις βάζουμε πάνω στα κρεμμύδια.
Από πάνω βάζουμε αλάτι και κόκκινο πιπερι, τον μαϊντανό, και τις ψιλοκομμένες σκελιδούλες σκόρδο.
Στρώνουμε τα κομμάτια του ψαριού, και από πάνω ρίχνουμε πάλι αλάτι και κόκκινο πιπέρι, μαιντανό και μία φέτα ντομάτας σε κάθε μπακαλιάρο.
Περιχύνουμε ένα ποτήρι λάδι, και το χυμό ενός λεμονιού. Τέλος, ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για περίπου 1 ώρα στους 180 βαθμούς.