Γόπα σκορδάτη στο φούρνο

Υλικά

4 άτομα
  1. 1 κιλό γόπες
  2. 2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένο
  3. αλάτι, πιπέρι
  4. ρίγανη, φύλλα δεντρολίβανου
  5. ελαιόλαδο (για επάλειψη ψαριών, ταψιού και για το σερβίρισμα με λαδολέμονο)
  6. λεμόνι

Οδηγίες

Καθαρίζω, πλένω και στραγγίζω τα ψάρια.

  1. Ρίχνω τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύω.
  2. Λαδώνω ένα ταψί (κατά προτίμηση αντικολλητικό).
  3. Στρώνω τις γόπες.
  4. Ψήνω στο γκριλ στους 200 βαβμούς μέχρι να ροδίσουν.
  5. Σερβίρω με λαδολέμονο.
  • Published on:

    10 Μαρτίου 2018

  • Categories:

    recipes

X
0

Your Cart