Υλικά
-
1 κιλό γόπες
-
2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένο
-
αλάτι, πιπέρι
-
ρίγανη, φύλλα δεντρολίβανου
-
ελαιόλαδο (για επάλειψη ψαριών, ταψιού και για το σερβίρισμα με λαδολέμονο)
-
λεμόνι
Οδηγίες
Καθαρίζω, πλένω και στραγγίζω τα ψάρια.
-
Ρίχνω τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύω.
-
Λαδώνω ένα ταψί (κατά προτίμηση αντικολλητικό).
-
Στρώνω τις γόπες.
-
Ψήνω στο γκριλ στους 200 βαβμούς μέχρι να ροδίσουν.
-
Σερβίρω με λαδολέμονο.