About us

Καλησπέρα, ονομάζομαι Βασίλης Σίμος και είμαι ο ιδιοκτήτης του πρώτου online καταστήματος για φρέσκα νωπά ψάρια .Η έδρα των καταστημάτων μας βρίσκεται στην κεντρική ιχθυαγορά της Αθήνας μας ,την «Βαρβάκειο Αγορά» που εδώ και δεκαετίες εξυπηρετεί κάθε γωνία της πρωτεύουσας μας. Ήρθε η ώρα λοιπόν να εξυπηρετήσουμε το κοινό μας μέσω Διαδικτύου και να διευκολύνουμε τις καθημερινές σας αγορές λόγω του μεγάλου φόρτου εργασίας που αντιμετωπίζει κάθε οικογένεια και η έλλειψη χρόνου κάνει την έλευση στην αγορά δυσκολότερη. Έτσι το FreskaPsaria.gr έρχεται για να λύσει τα χέρια των πολυάσχολων αλλά και την τσέπη τους καθώς οι τιμές θα παραμείνουν στις πολύ χαμηλές τιμές της αγοράς .Θα σας ξεναγήσω για λίγο στο ιχθυεμπόριο για να καταλάβετε τι ακριβώς συμβαίνει με τα φρέσκα νωπά ψάρια και κατά ποσό η τιμή τους αλλάζουν. Όπως θα γνωρίζεται και οι περισσότεροι η αγορά των ιχθυών είναι σαν το χρηματιστήριο καθώς όταν εμείς οι έμποροι διαπραγματευόμαστε για την αγορά τους με τα καΐκια (μεταπράτες των καϊκιών )μεγάλο ρόλο παίζει η ποσότητα του κάθε είδους που έχει ψαρευτεί την συγκεκριμένη μέρα (εάν υπάρχει μεγάλη ποσότητα σε κάποιο είδος τότε και η τιμή θα είναι χαμηλή, εάν ένα είδος έχει έλλειψη η τιμή θα είναι πιο υψηλή, όταν υπάρχει πληθώρα σε ένα είδος τότε και εμείς μπορούμε να διαπραγματευτούμε την τιμή με τους μεταπράτες έτσι θα αγοράσουμε φθηνότερα άρα θα πουλήσουμε και φθηνότερα) μεγάλο ρόλο παίζει επίσης ο καιρός που συνάπτει πάλι στην ποσότητα και αποτελεί βασικό παράγοντα στην απόδοση της τιμής (εάν έχει κακοκαιρία τότε τα είδη των ιχθύων θα είναι λίγα έτσι και η τιμή θα είναι πιο υψηλή, εάν υπάρχει καλοκαιρία και έχουνε μεγάλες ποσότητες αυτομάτως η τιμή θα είναι διαπραγματεύσιμη άρα και πιο χαμηλή) επίσης ρόλο από τον μήνα Μάρτιο μέχρι και τον μήνα Οκτώβρη παίζει το φεγγάρι (πανσέληνος) που μπορεί υπάρχει και δυο φορές τον μήνα ανά διαστήματα, το φεγγάρι επηρεάζει στην αλίευση των γρι-γρι καϊκιών, τα οποία συγκεντρώνουν με λάμπες τα είδη που ψαρεύουν (πχ γαύρος, σαρδέλα, αθερίνα, κολιοί κ.α) με αποτέλεσμα όταν έχει φεγγάρι να μην υπάρχει και πάλι μεγάλη ποσότητα καθώς σταματάει η αλίευση για 4-8 μέρες (διάρκεια πανσέληνού) έτσι η τιμή στα προϊόντα είναι και πάλι υψηλή.

Αυτό όμως εμείς το αντιμετωπίζουμε καθώς συνεργαζόμαστε με όλη την Ελλάδα από κάθε μέρος και έχουμε τα καλύτερα προϊόντα στην καλύτερη τιμή για την κάθε ημέρα ξεχωριστά, έτσι καθημερινά θα υπάρχει ενημέρωση τιμών στην ιστοσελίδα μας ώστε να είναι η μικρογραφία της αγοράς με ανεβοκατεβάσματα τιμών όπως συμβαίνει στο λιανικό εμπόριο της αγοράς, με την μόνη διαφορά ότι απλά με ένα κλικ θα έχετε γλιτώσει χρόνο αλλά και χρήμα.

Διατροφικά τώρα υπάρχει μεγάλη ποικιλία από εκατομμύρια είδη ψαριών και θαλασσινών, είναι σίγουρα καλύτερο λοιπόν να έρχονται στην πόρτα σας τα ολόφρεσκα προϊόντα μας και να μαγειρεύονται από τα δικά σας αγνά υλικά με πολύ χαμηλότερο κόστος από ότι ένα έτοιμο φαγητό. Σίγουρα θα είναι πολύ πιο οικονομικό διότι ζούμε σε ημέρες κρίσης και κοιτάζουμε για το καλύτερο αλλά και για το πιο υγιεινό για τους εαυτούς μας και τις οικογένειες μας.

Τα προϊόντα μας είναι ολόφρεσκα με κάθε πιστοποίηση από τον ΕΦΕΤ με συνεχείς ελέγχους και την ώρα της αλίευσης και την ώρα της αγοράς αλλά και την ώρα της πώλησης.

Επίσης βρισκόμαστε σε ανοιχτή επικοινωνία με όλους μας τους πελάτες καθώς διαπραγματευόμαστε ένα ευπαθή προϊόν και οποιοδήποτε συμβάν είμαστε έτοιμοι να το λύσουμε αμέσως

Στο FreskaPsaria.gr έχουμε επιλέξει μια φόρμα η οποία είναι πάρα πολύ απλή για κάθε χρήστη ανεξάρτητα από τις γνώσεις ή την ηλικία όπως επίσης υπάρχει δυνατότητα τοποθέτησης ακριβής ποσότητας ώστε να είναι λες και βρίσκεστε μπροστά στην ζυγαριά του καταστήματος μας.

Υπάρχει καλάθι που ψωνίζετε ότι προϊόν θέλετε σε οποιαδήποτε ποσότητα, επίσης υπάρχουν ρεαλιστικές εικόνες καθώς οι εικόνες δεν είναι έτοιμες αλλά είναι όπως ακριβώς είναι τα προϊόντα στα τελάρα μας και επίσης υπάρχουν συνταγές κάτω από κάθε προϊόν για έξτρα ιδέες στους μάγειρες και τις μαγείρισσες νέες, νέους καθώς το καθημερινό πρόβλημα κάθε σπιτιού είναι «τι θα μαγειρέψω σήμερα» τι καλύτερο από ένα ολόφρεσκο υγιεινό ψάρι λοιπόν.

Εκτός από τις συνταγές θα υπάρχουν χαρακτηριστικά και ιδιότητες κάθε ψαριού και κατά ποσό βοηθάει διατροφικά το κάθε ψάρι διότι κακά τα ψέματα διανύουμε και μια εποχή που όλοι γυμνάζονται και θέλουν την σιλουέτα τους στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Όσον αφορά την χονδρική αγορά, οι τιμές μας είναι τόσο χαμηλές και τόσο ανταγωνιστικές που δεν υπάρχουν χαμηλότερες για διακίνηση ιχθύων από το Ίντερνετ και είναι οι χαμηλότερες της αγοράς, έτσι θα υπάρχει ενιαία τιμή και για λιανική και για χονδρική πώληση.

Όσον αφορά τα νησιά θα υπάρχει και ανοιχτή γραμμή επικοινωνία για την σωστή μεταφορά απλά με κάποια παραπάνω ελάχιστη χρέωση.

 

 

X
0

Your Cart